noc druhá

 

Jewel se probrala. Přemýšlela proč se cítí tak neskutečně unavená, ale příjemně unavená. Spokojeně... rychle si sedla a rozhlédla se. To přece nemohl být jenom sen. Vstala. Ne, určitě ne. Zasténala bolestí.

Natáhla přes sebe župan a šla hledat svého muže. Uslyšela hlasy, vycházející z kuchyně. Strčila do dveří a zadívala se na přítomné. Její manžel a tři muži. Dva z nich neznala. Ale třetí. Zrovna se pobaveně usmíval nad vyprávěním blonďatého.

“To si vymýšlíš.” Smál se Daimond a zamračil se na muže. Zakroutil hlavou a podíval se na Nata. Ten přikývl a s chutí se zakousl do krajíce chleba.

“Vážně se to tak stalo.” Potvrdil slova svého přítele a opět tím rozesmál jejich hostitele. Ten si všiml své ženy.

“Jewel.” Vstal. Tři muži se uklidnili a nejistě ji sledovali. Ona sledovala jeho. Za denního světla byly zelené oči ještě výraznější, tvář ještě pohlednější, vlasy ještě... Pomalu k němu přešla a oni čekali, co udělá. Sklonila hlavu ke stolu.

“Doufám, že na mě něco zbylo... mám hrozný hlad.” Muži se uvolnili a ona zvedla hlavu zpět k němu. Usmála se a svezla se mu do klína.

“Dobré ráno.” Přitulila se. Objal ji a políbil na čelo. Zašeptal pozdrav a zvedl k ní svůj krajíc. Hladově se do něj zakousla..

 

Opět se probrala. Lehla si na záda a zadívala se do stropu. Rozhlédla se. Byla hluboká noc a ona sama. Povzdechla si a zavřela oči. Lehla si na bok. Rychle si sedla a zadívala se na muže, pohodlně se rozvalujícího vedle ní. Na sobě měl svůj černý rolák a kalhoty. Ruce za hlavou.

“Bože, hrozně jsem se lekla... jsi zpátky.” Uvědomila si a naklonila se k němu. Usmál se a objal ji.

“Jsem zpátky.” Užíval si hebkou náruč. Odtáhla se od něj.

“Daimond málem zešedivěl strachy. Nechápu proč stále musíte... vždyť nepotřebujete krást.” Zamračila se ale nechala se políbit. Muž jí pohladil po tváři.

“Nepotřebujem, ale baví nás to.” Přitáhl si ji zpět k sobě. Povzdechla si a uvolnila mu cestu ke šňůrce stahující košili. Poslepu ji uvolnil a nechal košili sklouznout z ramen. Chytl ženu za boky a posadil si ji do klína. Stáhl si k sobě její hlavu.

“A přiznej se. Tobě se líbí mít v posteli zlobivýho chlapa, jako jsem já.” Líbal ji měkce. Drobné tělo rozvlnila touha a Jewel jemně přivřela oči. Jeho šepot na ni působil stejně silně jako ruce putující po těle. Nadechla se a rukou vklouzla pod košili kolem svých boků. Zatáhla za pásek a rozepla kalhoty.

Nate se pousmál ve výdechu a zvlhčil si rty. Ta její drobná hebká dlaň a prsty. Jemně se zamračil, když špičkami prstů kopírovala délku jeho penisu. Byla velice učenlivá a brzy si všimla, co s ním její lehoulinké doteky dělají. Líbilo se jí provokovat ho jimi. Něžně trápit.

“Jewel.” Zašeptal dlouze a přizvedl bradu. Hrudník se mohutně nadýmal s nádechy a tělo rozehřívalo s každým dalším dotekem. Jak to ksakru ta malá potvora dělá?

Otevřel oči a rukama chňapl po přikrývce pod sebou. Sklonil hlavu. Zachvěl se při pohledu na růžové měkké rty objímající jeho mužství. Vklouzlo hlouběji a Nate zadržel dech. Tohle měl tak moc rád. Tak moc se mu to líbilo. Bloudit ve sladkých horkých ústech. Jejích ústech. Vztáhl ruku a pomohl jí přidržet vlasy. Otevřela oči a zvedla k němu. Muž stiskl peřinu a pak chytl ji.

“Pojď sem.” Zachraptěl. Jak je možné, že v něm dokáže tak rychle a silně probudit touhu? Předešlé milenky ho obvykle omrzely po pár nocích, dost často po jedné. Ona ne. Toužil po ní stejně hluboce jako tu první noc zde. Ne-li víc.

Jewel se pousmála. Moc dobře věděla, jak moc a jak silně na něj působí. Dobře mu tak. On působil úplně stejně na ni. Pomalu se posadila a všimla si přivření očí. Dosedla a přiměla ho hlasitě vydechnout. Pobaveně se pousmál a palcem přejel po dolním rtu zvedlém v úsměvu. Pak prohrábl dlouhé kadeře. Neskutečně nádhernej pohled.

“Myslel jsem, že jsi malej něžnej anďěl. Jak moc jsem se mýlil.” Přetočil ji na záda a přirazil. Žena se pousmála a přitáhla si jeho hlavu, stehny ho objala.

“Jsi malej krutej tyran.” Pohyboval boky.

“Ale něžnej.” Zadívala se mu do očí.

“Úžasně něžnej.” Pohladil ji rty na krku.

 

Diamond se jemně pousmál a pootočil hlavu. Cítil lehký pomalý dotek na svém krku. Rychle otevřel oči a zadíval se na světlovlasého zloděje. Usmíval se.

“Clancy.” Sedl si rychle a prohlížel si ho, zda je v pořádku. Muž se pousmál a sklonil se k němu.

“P-počkej, kde je...” Nechal se Diamond sice políbit ale jemně ho odstrkoval.

“Hmmm... já ti nestačím?” Zašeptal Clancy. On ho napomenul pohledem. Muž se pousmál a otočil hlavu. Za jeho zády přicházel černovlasý.

“Jaktože jsi u něj vždycky první.” Zamračil se na přítele a pak úsměvem pohladil Diamonda. Ten vyskočil z postele a vběhl mu do náruče.

“Jsi pomalej.” Lehl si sedící pobaveně a zavřel oči. Druhý muž se stejným výrazem zakroutil hlavou a sklonil ji k Daimondovi. Ten se odklonil a zadíval se mu do očí. Zloděj si povzdechl.

“Pokaždý když se takhle podívá, nejsem si jistej ani svym jménem.” Pobavil přítele. Klenotník zrůžověl a přijal rty.

“Jo. Vim, o čem mluvíš.” Sedl si Clancy, když mu dostrkal Daimonda do náruče a posadil mu ho na nohy. Sám ho nepřestával líbat.

Diamond si užíval polibky a naklonil hlavu na stranu, když ucítil rty na svém krku. Milované Clancyho rty. Tak jako ty Sorenovo. Stále nedokázal pochopit, proč mu přijde naprosto přirozené mít dva milence.

Nechal si rozepnout košili a stáhnout z ramen. Po jeho těle putovaly dva páry velkých horkých dlaní. Zkušeně a pomalu. Jedna z nich vklouzla pod kalhoty od pyžama. Diamond přizvedl bradu.

“Chyběli jsme ti?” Setřel Clancy prsty vlhké kapky. Muž suše polkl aby byl schopný promluvit. Když ho zloděj objal prsty a pohl rukou, odpověď se ztratila ve vzdechu.

Soren se pousmál a chytl lemy kalhot. Opravdu mu chyběli. Pomyslel si, když viděl vztyčený nedočkavý úd. Ale jistě ne víc než on jim.

“Nechápu proč spíš stále v tomhle.” Stáhl mu nohavice a políbil na vnitřní stranu stehna. Daimond zadržel dech a otevřel oči. Zadíval se do modrých.

“Protože si tak užíváte, když mě můžete z něčeho svlíknout.” Pobavil je. Podívali se na sebe a pohledy se shodli na tom, že je to vlastně pravda.

“Hmmm... ale ještě víc se nám líbí, když svlíkáš ty nás.” Zašeptal Clancy tvrdě u jeho krku. Muž přivřel oči a zaryl mu prsty do stehen.

“C-Clancy!” Okřikl ho ale vrchol nezadržel. Oba se pousmáli a sedící zloděj si přitáhl růžové rty. Diamond se mu vyčítavě zadíval do očí.

“Co se tak mračíš? Nelíbilo?” On ucukl pohledem.

“Líbilo ale... vy máte ještě boty a já už...” Zabručel. Zloděj ho pevně stiskl a vdechl jeho vůni.

“Hlupáku. Neuvědomuješ si, že pro nás je to malá sladká odměna?” Políbil ho na krk. Diamond překvapeně zamrkal a zvedl oči k druhému muži. Ten přikývl a ukradl si měkké rty pro sebe. Jejich drobný milenec se šťastně usmál.

“Ale s tím svlíkáním můžeš klidně začít.” Zašeptal mu Soren do úst a přiměl ho zachvět se. Diamond prsty sklouzl přes rolák k pásku kalhot. Rozepl ho.

“Miluju, když začne z toho správnýho konce.” Zvedl stojící zloděj oči k sedícímu. Ten se pobaveně zasmál a přikývl. Diamond dokonale zrudl a oba pokáral pohledem. Přesto ale pokračoval a ruka se ztratila pod látkou kalhot. Zvedl oči k muži. Ten přizvedl bradu a pootevřel ústa. Diamond se pousmál a stáhl mu kalhoty níž. Naklonil se blíž a jazykem slízl vlhkost ze špičky penisu. Soren se jemně zamračil a užíval si horkost a měkkost jeho úst.

Clancy sledoval Diamondovo něžnou péči a jen ten pohled v něm rozdmýchával žár. Netrpělivě poposedl a přiměl ho přizvednou boky a kleknout si. Konečky prstů přejel přes páteř a cítil, jak se muž pod nimi zachvěl. Usmál se a pokračoval níž přes rozkošný zadeček hluboko do horkého těla.

Diamond jemně zavlnil boky a něco zamumlal. Pusu plnou Sorena.

Když se začal rytmicky pohybovat proti prstům, zloděj se vyhoupl na postel a sáhl si k pásku.

Klenotník propustil úd a sklonil hlavu. Pevně se držel muže a s každým přírazem se mírně zamračil. Byl to až nesnesitelně příjemnej pocit. Má vážně rád, když je Clancy za ním a Soren... Zvedl hlavu a opět se zadíval do modrých očí. Usmál se a znovu muže přijal hluboko do svých úst.

Soren zajel prsty do hebkých vlasů. Boky se samovolně pohly. Zlehka přirazil. Pomalu a hluboce do horkých vlhkých úst. Znovu a znovu. Bylo to jako sladké omamné kouzlo, které mu nedovolilo přestat. Znovu a znovu. Dech těžkl a srdce mu už dávno protlouklo díru do hrudníku.

Diamond prsty svíral zlodějovo rolák. Celé tělo vnímalo Clancyho krátké, hluboké přírazy stejně tak jako Sorenovo. Byl opět v pasti. Neskutečně sladké. Neskutečně vzrušující. Neskutečně úžasné pasti. Zloděj za ním zrychlil své tempo. Nebude to trvat moc dlouho. Už poznal tu chvíli. Stejně tak jako u druhého muže. Otevřel oči a zvedl k Sorenovi. I on už moc dlouho nevydrží.

Clancy stiskl štíhlé boky a zabořil se hluboko do horkého těla. Soren s ním. Oba hlasitě oddechovali, zvedli muže k sobě a pevně objali. Každý z jedné strany. Diamond byl vmáčknutý mezi nimi a cítil se naprosto spokojeně. Vnímal dvojitý tlukot srdce, mohutné nadýmání hrudníků a horký rychlý dech na svých ramenech. V tu chvíli si nedokázal představit nic úžasnějšího a ani se o to vlastně nesnažil.

Soren se pomalu odtáhl a sklonil k němu hlavu. Muž otevřel oči, když ho pohladil po tváři. Zadíval se do jeho.

“Chceš...” Zadrželo sucho hlas v krku. Zloděj se k němu sklonil a měkce se vpil do růžových rtů.

“Hrozně moc.” Zašeptal hebce. Diamond se zachvěl a ucítíl jemné pálení v podbříšku. Pousmál se a položil se na klečícího Clancyho. Ten se spustil na nohy a objal ho kolem ramen. Sorenovo srdce vynechalo při pohledu na krásné tělo, ležící před ním. O co víc. Krásné tělo, které ho tak sladce zvalo dovnitř. Kolenem se opřel o postel a naklonil se nad muže. Přitom přizvedl jeho stehna.

Diamond hlasitě vydechl a chytl paže kolem svých ramen. Soren v něm pomalými klidnými pohyby brouzdal a Clancy prsty putoval po hebké kůži.

Bylo to tak pokaždé. Dlouhé hodiny ho nedokázali pustit z náruče a dlouho a hluboce se oba bořili do jeho těla. Byli závislí. Na jeho blízkosti, vůni, doteku. Na jeho očích i úsměvu. Byl jako malý přesto silný magnet a oni dva kovové cosi. Přes svoji velikost se od něj nedokázali odpoutat a když se museli vzdálit, bylo to neskutečně obtížné.

 

Jewel se zadívala na trojici v objetí. Diamond ležel zády ke Clancymu, on ho držel v náruči. Před nimi spal Soren, obličej schovaný v klenotníkovo hrudníku. Ten ho objímal kolem krku. Povzdechla si a zvedla oči k Natovi.

“Zase ho určitě nenechali celou noc vyspat.” Zamračila se na něj, jakoby za to mohl on a zavřela dveře.

“Co tě tak rozčiluje? Ty mě taky ne.” Pobavil sám sebe. Žena zalapala po dechu. Zrůžověla a pro jistotu se na něj znovu zamračila. Pak se na něj až bezmocně zadívala, když se k ní s úsměvem sklonil a políbil ji.

“Ale, ale to je něco úplně jiného.” Zabručela mu u rtů.

“A včem?” Chtěl vědět.

“Já jsem na tebe sama... a budu sama!” Dodala rychle, když si všimla zamyšleného výrazu a pohledu v zelených očí. Zloděj zahrál těžce zklamaný výraz pak ji vzal do náruče.

“Tak je to taky v pořádku.” Pohladil ji úsměvem a opět ochutnal růžové rty.